Mačevalački klub Vojvodina

Veljko Ćuk i Sofija Stefanović – državni šampioni!

      Proteklog vikenda je u Zrenjaninu održano Prvenstvo Srbije u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji. Dve titule su se pridružile prethodno osvojenim titulama (pet) u juniorskoj konkurenciji. U pitanju je naša – sad već trofejna mlada takmičarka – Sofija Stefanović, koja je osvojila zlato i naslov državnog šampiona u kategoriji Pioniri B u disciplini floret, kao i naš najbolji kadet (koji je i juniorski šampion Srbije) Veljko Ćuk, koji je odbranio titulu od prošle godine I ponovo postao državni šampion.
      Osim njih, medalje su osvojili i naši drugi takmičari i to: Pioniri A – floret (devojčice): Olivera Stefanović – srebro, Sonja Stojanović – bronza; Pioniri A – floret (dečaci): Jovan Milivojev – srebro, Miloš Hrgović – bronza. U kadetskoj konkurenciji su Olivera i Sonja ponovile uspeh, a pridružio im se i Mateja: floret (žene) – Olivera Stefanović – srebro, Sonja Stojanović – bronza; floret (muškarci) – Mateja Ruski – bronza.
      Čestitamo svim osvajačima medalja i nastavljamo sa evropskim putem našeg kluba!

 

Olivera. Sonja pioniri.jpgVeljko zlato Mateja bronza.jpgMilivojev Hrgovic pioniri.jpgOlivera Sonja kadeti.jpgSofija zlato.jpg