Mačevalački klub Vojvodina

MK Vojvodina poziva sve svoje članove, prijatelje kluba i saradnike da se uključe u humanitarnu akciju!

Novi svetski bodovi za Romanu Caran – šampionka u mačevanju, šampionka u humanosti!

    Kao svedoci najveće vremenske nepogode koja je pogodila našu zemlju, osećamo ljudsku i moralnu potrebu i obavezu da pomognemo onima kojima je pomoć u ovom trenutku najpotrebnija. Iz tog razloga, Mačevalački klub Vojvodina poziva sve svoje članove, prijatelje i saradnike da se pridruže akciji prikupljanja pomoći za stanovništvo poplavama ugroženih područja u Srbiji.

    Inače, prethodnog vikenda naša najbolja takmičarka Romana Caran, osvojila je srebrnu medalju na Satelit Svetskom kupu u Splitu, čime je potvrdila sjajnu formu pred Prvenstvo Evrope na kome će se boriti, po prvi put u istoriji srpskog mačevanja, shodno rezultatima iz tekuće sezone, za sam tron. No, da su sportski šampioni ljudi velikog srca, Romana je potvrdila činjenicom da se odmah po završetku turnira uključila u humanitarnu akciju u Srbiji, prvo na društvenim mrežama, a potom i lično. Njenim primerom su već krenuli i ostali članovi MK Vojvodina.

    I naravno, Mačevalački klub Vojvodina poziva sve Romanine fanove, kojih znamo da ima veoma mnogo na društvenim mrežama, iz čitave Srbije – da pošalju SMS na 1003 i tako se uključe u akciju pomoći Srbiji. 

140519