Mačevalački klub Vojvodina

Počinje nova sezona!

Kako je to već postalo uobičajeno svakog prvog septembra, nakon letnje pauze, ali i sprovedenih kondicionih priprema, startuje nova mačevalačka sezona (2012/13), u kojoj, kao i obično, mačevaoci našeg kluba, u svim starosnim uzrastima, idu na osvajanje što većeg broja turnira i medalja. Prošle sezone Mačevalački klub "Vojvodina" je postavio veoma visoke kriterijume: osvojili smo turnire u Zagrebu, Koperu, Skoplju, Beogradu, Zrenjaninu i Novom Sadu i uzeli preko 30 medalja, u zemlji i inostranstvu, od pionirske, preko kadetske i juniorske, do seniorske konkurencije.

Ove sezone je pred našim mačevaocima, ali i pred upravom kluba, primarni cilj nastavak kontinuiranog rasta Mačevalačkog kluba "Vojvodina" i na rezultatskom i na infrastrukturnom planu, kao i na planu daljeg omasovljenja i popularizacije najstarijeg olimpijskog sporta. U tom cilju, od strane uprave kluba su već preduzete konkretne akcije.

Termini naših treninga ostaju nepromenjeni u odnosu na prethodnu sezonu:

- floret (trener: Elena Stojanović) – utorak i četvrtak u 19.30 i subota u 11.00;

- mač (trener: Raško Mićić) – utorak, četvrtak i petak u 20.30.

Uprava MK Vojvodina želi svojim takmičarima puno sreće u daljim mačevalačkim karijerama i uspešnu takmičarsku sezonu! Bon chance